17.8 C
Athens

Τσιμίκας: Εξαιρετικός παίκτης ο Λουίς Ντίας, απολαμβάνω το ψάρεμα

Η Λίβερπουλ έβγαλε περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία της για να κάνει δικό της τον Λουίς Ντίας από την Πόρτο, μία μεταγραφική κίνηση που μόνο καλό μπορεί να προσφέρει στους Ρεντς σύμφωνα με τον Κώστα Τσιμίκα.

Ο Έλληνας μπακ τόνισε πως ο Βραζιλιάνος θα προσδώσει αρκετή ποιότητα και επιλογές στο ρόστερ της ομάδας του Μέρσεσαϊντ, ενώ μίλησε και για το νέο χόμπι του που δεν είναι άλλο από το ψάρεμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη μεταγραφή του Λουίς Ντίας από την Πόρτο:

«Όλοι ανυπομονούμε να τον δούμε με τους ρεντς. Νομίζω πως στο ματς που δώσαμε απέναντι στην Πόρτο ήταν ο καλύτερος παίκτης τους. Ανυπομονώ να τον συναντήσω να του μιλήσω και να είμαι εδώ για ό,τι ζητήσει. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει πολύ.

Μου αρέσουν πολύ οι ικανότητές του. Πηγαίνει στο ένας εναντίον ενός, δεν το σκέφτεται πολύ. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης. Μου αρέσει όταν ένας παίκτης δεν το σκέφτεται πολύ και πηγαίνει ευθεία προς το στόχο, προσπαθώντας να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του. Ελπίζω να το δω και εδώ αυτό, είναι ένας εκπληκτικός παίκτης».

Για την επιστροφή του Χάρβεϊ Έλιοτ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αστράγαλο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, είμαστε πολύ κοντά. Προφανώς όταν τραυματίστηκε, λυπήθηκα. Όμως επιτέλους είναι μαζί μας, είναι υγιής. Το είδατε από την αρχή, είναι 100% οκ, έχετε δει τις ικανότητές του. Για μας, είναι πολύ σημαντικό ως ομάδα να τον έχουμε πίσω ως άτομο και ως ποδοσφαιριστή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και είμαι σίγουρος πως θα μας βοηθήσει για το υπόλοιπο της σεζόν».

Για το γεγονός πως πήγε για ψάρεμα τις προηγούμενες ημέρες του:

«Ήταν σπουδαία εμπειρία, προφανώς δεν έπιασα κάποιο ψάρι αλλά προσπάθησα. Το έκανα και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, το απολαμβάνω όταν ψαρεύω και καθαρίζει το μυαλό μου, όταν ακούω το νερό του ποταμιού.

Απόλαυσα πολύ αυτή την εβδομάδα, γέμισα πλήρως τις μπαταρίες μου και είμαι εδώ για να κάνω τα πάντα. Προφανώς δεν είχα ποτέ μία εβδομάδα ελεύθερη επειδή τις άλλες φορές ήμουν στην Εθνική Ελλάδας, δίνοντας ματς. Για μένα και την οικογένειά μου ήταν πολύ σημαντικό. Περπάτησα πολύ με τους σκύλους μου και τώρα είμαι πανέτοιμος για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς