23.4 C
Athens

Το παράδειγμα του Αραούχο και η προσβλητική συμπεριφορά Τζαβέλλα σε μία ημέρα πένθους για τον Άρη (vid)

Σε μία ημέρα που ο Άρης και ολόκληρη η Ελλάδα πενθούσε τον άδικο χαμό ενός 19χρονου παιδιού, ορισμένοι αποφάσισαν να συγκινήσουν δίνοντας το σωστό παράδειγμα (Αραούχο) και άλλοι να προκαλέσουν δίχως να υπολογίσουν τη σημασία και τη «βαρύτητα» της βραδιάς (Τζαβέλλας).

Ο Άρης επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ χθες βράδυ στο «Κ. Βικελίδης», αλλά τι σημασία έχει; Σε μία ημέρα που κηδεύτηκε ένα νέο παλικάρι εξαιτίας της ωμής οπαδικής βίας, το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερη μοίρα. Οι Θεσσαλονικείς πήραν τη νίκη για να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου τους, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι έκαναν τα πάντα για να μας δείξουν ότι το φαινόμενο της βίας δεν θα σταματήσει ποτέ αν δεν το κόψουμε από τη ρίζα. Αν δεν αλλάξουμε πρώτα οι ίδιοι.

Ο Σέρχιο Αραούχο πέτυχε ένα από τα πιο όμορφα τέρματα στη σεζόν, αλλά αποφάσισε να μείνει αμέτοχος στους πανηγυρισμούς και τη στιγμή που οι συμπαίκτες του έσφιγγαν τη γροθιά, αυτός αποφάσισε να σχηματίσει με τα δάχτυλά του το «Α» για να αφιερώσει το τέρμα του στον Άρη. Ναι, αυτό είναι μία πράξη που ενώνει και βοηθάει στην επίλυση αυτής της μάστιγας.

Όλα καλά μέχρι να εμφανιστεί στο πλάνο ο Γιώργος Τζαβέλλας και να χαρακτηρίσει με χυδαίους χαρακτηρισμούς τους φιλάθλους του Άρη. Μπορεί το κλίμα εναντίον του να ήταν έντονο από το ξεκίνημα του ματς, ωστόσο τίποτα δεν δικαιολογεί αυτή του την στάση. Σε μία ημέρα πένθους και μνήμης, αποδείχθηκε ξανά ότι ορισμένοι δεν σέβονται ούτε τα βασικά…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς