16.6 C
Athens

Ιμπαγάσα: Καρβάλιο και Καρμπόβνικ θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά να βελτιωθούν

Ο Ολυμπιακός Β’ έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη στο Ρέντη σε εξ αναβολής αναμέτρηση, με τον Κωστή να σκοράρει στο 93′ για το 1-0 και τον Θυμιάνη να απαντά στο 94′ και να αποσπά βαθμό για τους Ακρίτες.

Ο Ζοάο Καρβάλιο έκανε το ντεμπούτο του με τη Β’ ομάδα και ο Αριέλ Ιμπαγάσα υποστήριξε πως τόσο ο Πορτογάλος όσο και ο Καρμπόβνικ που επίσης πήρε χρόνο συμμετοχής.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση: «Ήταν ένα δύσκολο ματς που το βάρος έπεσε περισσότερο στο τακτικό κομμάτι γιατί και οι δύο ομάδες έχουν λειτουργήσει πολύ καλά αμυντικά. Η Ξάνθη είναι έμπειρη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα αλλά είναι κρίμα ο τρόπος που χάσαμε τους τρεις βαθμούς στο τέλος του αγώνα καθώς και ο τρόπος που δεχόμαστε το γκολ».

Για το αν κοστίζει ψυχολογικά η ισοφάριση στο σημείο που ήρθε: «Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο για να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί ακολουθεί δύσκολο ματς το Σάββατο. Τα παιδιά θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο και θα δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι και σωματικά αλλά και ψυχολογικά».

Για τους Καρβάλιο και Καρμπόβνικ: «Είμαι χαρούμενος και για τον Ζοάο και για τον Καρμπόβνικ. Προσαρμόστηκαν αμέσως στην ομάδα και παρότι μπορεί να τους λείπει ρυθμός, έχουν την ποιότητα για να βοηθήσουν τα νέα παιδιά που έχουμε για να βελτιωθούν κι άλλο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς