18.8 C
Athens

Βόλος – Ιωνικός 1-1: Ο Μάντζης «έκλεψε» τον βαθμό μέσα από τα χέρια του Παπαδόπουλου (vid)

Πολύ σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή απέσπασε στον Βόλο ο Ιωνικός (1-1) με την ομάδα του Δημήτρη Σπανού παρότι δεν βρέθηκε σε καθόλου καλή μέρα, να βρίσκει το γκολ της ισοφάρισης εκμεταλλευόμενη το λάθος του Παπαδόπουλου.

 

Οι Βολιώτες προέρχονταν από τον θρίαμβο απέναντι στην ΑΕΚ ωστόσο η απουσία του Φαν Βέερτ λόγω τιμωρίας ήταν εμφανής από τη στιγμή που δεν υπήρχε η αποτελεσματικότητα μπροστά από την εστία του Χουτεσιώτη. Ο Ρεγκατέν αγωνίστηκε ως ψεύτικο «9» αλλά είναι προφανές πως δεν μπορούσε να μπει στα παπούτσια του Ολλανδού φορ.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε πάντως στο 40′, με τον Μπαρτόλο να παίζει με πλάτη και να γυρίζει ωραία το σώμα του και να φεύγει από τα αριστερά, να βγάζει στην περιοχή ωραία για τον Ορός που έγραψε το 1-0.

 

Η ισοφάριση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 72′ από τον πιο κινητικό παίκτη των φιλοξενούμενων. Ο Μάντζης που είχε δοκάρι με καταπληκτική έμπνευση στο 11′, πίεσε τον Παπαδόπουλο και του έκλεψε την μπάλα – αφού του έφυγε από τα χέρια – για να κάνει το 1-1 και να δώσει τον βαθμό στον Ιωνικό που χρειάστηκε και αρκετή δόση τύχης αφού ο Μπαριέντος έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-1.

 

ΒΟΛΟΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1

Σκόρερ: 40′ Ορός / 72′ Μάντζης

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό

Διαιτητής: Ζαμπαλάς

Κίτρινες: Ρινέρ / Πλατέλλας, Μύγας, Βαλεριάνος

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Ρινέρ (90+1′ Νίνης), Γκιουλέν, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Φερνάντεθ, Ορός (70′ Σοάρες), Μπαρτόλο (79′ Ροσέρο), Ρεγκατέν (79′ Κορέα)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας (57′ Ματσούκας), Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος, Ντάλσιο, Πλατέλλας, Κάνιας, Άοσμαν, Λένις (90+3′ Μάναλης), Μάντζης (90+3′ Βαφέας)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς