16.8 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Ξάνθη 1-1: Με τα βλέμματα στραμμένα στον Καρβάλιο

Με 13 αναμετρήσεις (7 για τον Βόρειο και  για τον Νότιο Όμιλο) που είχαν αναβληθεί λόγω κορωνοϊού συνεχίστηκε η Super League 2 την Τετάρτη (2/2).

 

Ο Ολυμπιακός Β’ στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) απέναντι στην Ξάνθη με τον Ζοάο Καρβάλιο να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και να αγωνίζεται βασικός για 62′. Ο Πορτογάλος ξεκίνησε να βρίσκει τον ρυθμό του αν και είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Οι Ερυθρόλευκοι σκόραραν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με το πανέμορφο πλασέ του Κωστή (αντικατέστησε στο 62′ τον Καρβέλιο) έπειτα από κάθετη του Ξενιτίδη, ωστόσο οι Ακρίτες στο ντεμπούτο του Βούλιτς στον πάγκο τους απέσπασαν τον βαθμό στο 94′ (!) με τον Θυμιάνη για το τελικό 1-1. Χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Μίχαλ Καρμπόβνικ αγωνιζόμενος στο δεξί άκρο της ερυθρόλευκης άμυνας.

 

Η ΑΕΛ επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Καβάλας την ώρα που ο ΠΑΟΚ Β’ αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τη Νίκη Βόλου η οποία απέσπασε βαθμό στο 93′! Για τον Νότιο Όμιλο η Καλαμάτα πέρασε από το Αιγάλεω (0-2) με τα δύο πανέμορφα γκολ του Λουκίνα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕΛ – Καβάλα 3-0

Τρίκαλα – Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Απόλλων Λάρισας – Θεσπρωτός 2-1

Αναγέννηση Καρδίτσας – Πανσερραϊκός 1-0

Ολυμπιακός Β’ – Ξάνθη 1-1

 

ΠΑΟΚ Β’ – Νίκη Βόλου 2-2

Πιερικός – Ηρακλής 2-2

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Εργοτέλης – Χανιά 0-0

Κηφισιά – Ηρόδοτος 2-0

Ιεράπετρα – Καραϊσκάκης 5-1

Αστέρας Βλαχιώτη – Διαγόρας 2-0

Ρόδος – Καλλιθέα 0-1

Αιγάλεω – Καλαμάτα 1-2

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς