21.9 C
Athens

Το προφίλ του 23χρονου Αλβανού που συνελήφθη ως κατηγορούμενος για τον φόνο του Άλκη

Ως «επαγγελματίας χούλιγκαν» παρουσιάζεται ο 23χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (2/02) από τις Αρχές για τη δολοφονία του νεαρού φιλάθλου του Άρη

Συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης (2/02) ο βασικός κατηγορούμενος για τον φόνο του 19χρονου φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού, που κηδεύτηκε σήμερα στη Βέροια.

https://athlosnews.gr/synelifthi-o-dolofonos-tou-19chronou-alki/

Ο δράστης σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες της στυγνής δολοφονίας. Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, Ο 23χρονος που συνελήφθη είναι παλιός γνώριμος των αρχών. Πριν από δύο χρόνια ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στου Αθλητικούς Χώρους για συμμετοχή σε επίθεση κατά οπαδών ομάδας της Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και επρόκειτο να δικαστεί. Είναι χούλιγκαν κατ’ επάγγελμα. Κατάγεται από την Αλβανία και έχει άδεια διαμονής 2ης γενιάς. Είναι οργανωμένος οπαδός, εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στην επίθεση κατά του Άλκη και των δύο φίλων του.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης κατά του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού, συνεχίζονται.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς