17.1 C
Athens

Κασελάκης: Ματς πρόκληση για εμάς κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ένα ενδιαφέρον κι απαιτητικό παιχνίδι περιμένει τον Παναθηναϊκό αύριο στην Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Μπαρτσελόνα είναι μια πλήρης ομάδα και ο αυριανός αγώνας θα είναι ιδιαίτερα δύσκολος. Είναι ένα ματς-πρόκληση για εμάς και θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι ώστε να δηλώσουμε ότι είμαστε “παρών” σε τέτοια παιχνίδια».

Για τον Μίροτιτς και τον τρόπο που πρέπει να περιοριστεί τόνισε ότι: «Ο Μίροτιτς είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι μας ώστε να κάνουμε τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίσει τα δικά μας θετικά στοιχεία. Δεν θα κοιτάξουμε μόνο να “σκοτώσουμε” το παιχνίδι τους ώστε να τους βάλουμε δύσκολα».

Για την απουσία του Παπαπέτρου και την επήρεια από τον κόβιντ σημειώσε ότι: «Η ομάδα έχει περίεργη μετάβαση μετά τον κορονοϊό. Δεν είναι εύκολο για έναν αθλητή να βρει το ρυθμό του. Καλώς ή κακώς, όμως, αυτά είναι δικαιολογίες. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στους παρόντες. Σίγουρα είναι μεγάλη η απουσία του αρχηγού μας, αλλά θα πρέπει να δούμε ποιοι είμαστε διαθέσιμοι ώστε να βρούμε τις αδυναμίες της Μπαρτσελόνα και να τις χτυπήσουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς