21.7 C
Athens

Ρεάλ – Ολυμπιακός: Αποφασισμένοι για το restart παρά τις απουσίες οι Ερυθρόλευκοι

Σε ένα ακόμη ματς ειδικών συνθηκών ο Ολυμπιακός θα ψάξει την αγωνιστική υπέρβαση αλλά και μία καλή του μέρα προκειμένου να φύγει νικητής από την έδρα της πρωτοπόρου στην κατάταξη της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, και να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρώπη

Σε ένα ακόμη ματς ειδικών συνθηκών ο Ολυμπιακός θα ψάξει την αγωνιστική υπέρβαση αλλά και μία καλή του μέρα προκειμένου να φύγει νικητής από την έδρα της πρωτοπόρου στην κατάταξη της Euroleague, Ρεάλ Μαδρίτης, και να επιστρέψει στις νίκες στην Ευρώπη.

Οι Ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζουν ότι το «μομέντουμ» δεν είναι μαζί τους, αλλά είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν το κλίμα και να κάνουν μία νέα αρχή από σήμερα, ξεπερνώντας μια και καλή τα σημάδια που τους άφησε ο κορωνοϊός αλλά και την «παγωμάρα» της πρώτης ευρωπαϊκής ήττας στο ΣΕΦ την προηγούμενη εβδομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Πειραιώτες μπορούν να υπολογίζουν ξανά στους Πρίντεζη και ΜακΚίσικ, ωστόσο ταξίδεψαν στην Ισπανία για τα ματς με Ρεάλ (2/02, 21:45) και Μπασκόνια (4/02) χωρίς τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Κουίνσι Έισι που έμειναν στην Αθήνα.

«Δεν το λέω ως δικαιολογία, όμως, έχουν νοσήσει δεκατρείς παίκτες τον τελευταίο μήνα. Πώς να γίνει; Μετά αγγίζει τα όρια του θαύματος να μπορεί η ομάδα να είναι συνέχεια σε υψηλό επίπεδο. Θα ήταν παράλογο, θα ήταν κάτι μη φυσιολογικό», ανέφερε σχετικά στις χθεσινές του δηλώσεις ο Γιώργος Μπαρτζώκας που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι μία νίκη στη σημερινή δύσκολη αποστολή της ομάδας του στη Μαδρίτη θα γυρίσει τον διακόπτη και θα της δώσει πίσω τη χαμένη της αυτοπεποίθηση, όπως και σημαντική βαθμολογία ανάσα, ώστε να μη χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα. 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς