14.3 C
Athens

Μάντζιος: Συλλυπητήρια στην οικογένεια του 19χρονου, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στη NOVA για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη όπου οι Κίτρινοι διεκδικούν τη νίκη με στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα.

Ο προπονητής των Κίτρινων συλλυπήθηκε την οικογένεια του 19χρονου Άλκη που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη δολοφονία του 19χρονου φίλου του Άρη: «Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων μας τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον χαμό του νέου παιδιού. Ένα παιδί μόλις 19 ετών έφυγε από τη ζωή. Είναι σκληρό και άδικο, να χάνει τη ζωή του χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος και είναι ένα γεγονός που μας έχει συγκλονίσει όλους».

Για τα κέρδη του Άρη στο Αγρίνιο: «Κερδίσαμε αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Ήταν ένας δύσκολος μήνας για την ομάδα μας. Βγάλαμε μια αντίδραση κυρίως ως εικόνα ομάδας. Πάνω σε αυτή τη νίκη, ευελπιστούμε να χτίσουμε μια ανάλογη συνέχεια που όλοι την έχουμε ανάγκη».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Το σημαντικό είναι να μπορέσουμε να ξεκουραστούμε. Σε σχέση με τον αντίπαλό έχουμε πιο επιβαρυμένο πρόγραμμα. Θέλουμε να έχουμε καλή εικόνα και να κερδίσουμε».

Για τη μάχη στις θέσεις των πλέι οφ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Όταν είμαστε καλά έχουμε δείξει τις πραγματικές δυνατότητες που έχουμε σαν ομάδα. Θέλει προσπάθεια και αγώνα μέχρι το τέλος».

Για το αν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών: «Έχουμε 2-3 περιπτώσεις θα αξιολογηθούν μετά το τέλος της προπόνησης».

Για την αποχώρηση του Τζέγκο: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Τζίμι ήμουν τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του. Ένας επαγγελματίας, ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Του εύχομαι να έχει τύχη, υγεία και του εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια της καριέρας του».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς