17.9 C
Athens

Η σύζυγος του Αμπιντάλ ξέσπασε για τη Χαμραουί: «Την ήξεραν τα παιδιά μου και φέρθηκε έτσι, είναι σατανική»

Η Χαγιέτ Αμπιντάλ έχει καταθέσει αίτηση διαζυγίου στον Ερίκ Αμπιντάλ για την εξωσυζυγική σχέση που διατηρούσε με την αθλήτρια ποδοσφαίρου, Κίρα Χαμραουί και η οποία αποκαλύφθηκε έπειτα από τη σοβαρή επίθεση που δέχθηκε η τελευταία από αγνώστους.

Η Χ. Αμπιντάλ παραχώρησε συνέντευξη στη Le Parisien και μίλησε για τη Χαμραουί αποκαλύποντας πως είχε εξαιρετικές σχέσεις μαζί της και δεν περίμενε να της φερθεί έτσι. Μάλιστα, η εν διαστάσει σύζυγος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή υποστήριξε πως η Γαλλίδα είχε κοροϊδέψει τον γάμο της και εκείνη άκουσε τα ηχητικά μηνύματα.

https://athlosnews.gr/i-syzygos-tou-abintal-zitise-diazygio-logo-tis-eblokis-tou-gallou-stin-ypothesi-chamraoui/

 

«Γίναμε φίλες, ήξερε τα παιδιά μου. Τη βοήθησα να προσαρμοστεί όπως κάνω με αρκετούς παίκτες που εγκαθίστανται εδώ. Είμαι συγκλονισμένη. Δεν έχω κοιμηθεί από όταν άκουσα τα μηνύματά της. Αυτό το κορίτσι μπήκε στο σπίτι μου, της άνοιξα τις πόρτες μου. Την υποστήριξα στα παιχνίδια της στην Μπαρτσελόνα. Τα παιδιά μου τη θυμούνται και αυτή μιλάει έτσι για μένα και την οικογένειά μου. Είναι σατανική», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε για τον γάμο της με τον Ερίκ Αμπιντάλ: «Περάσαμε από πολλές σκοτεινές περιόδους για τις οποίες προτιμώ να μη μιλήσω. Η Χαμραουί δεν ήταν η πρώτη. Ο Ερίκ δεν μου ζήτησε καν συγχώρεση τετ α τετ και δεν με υποστήριξε από τις κατηγορίες ή τις φήμες που με βάρυναν. Του επιρρίπτω βαρύτατες ευθύνες».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς