17.2 C
Athens

Γκάρι Ροντρίγκες: Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, θέλω να κατακτήσει το Κόπα Άφρικα ο Σισέ

Το Πράσινο Ακρωτήριο έφτασε μέχρι τη φάση των «16» του Κόπα Άφρικα όπου κι αποκλείστηκε από τη Σενεγάλη, μία εξέλιξη που έφερε τον Γκάρι Ροντρίγκες πίσω στις τάξεις του Ολυμπιακού και τον Παπέ Αμπού Σισέ ακόμα στο Καμερούν να μάχεται για την κατάκτηση του Κόπα Άφρικα με την εθνική Σενεγάλης.

Ο Αφρικανός άσος άμα την επιστροφή του στον Ρέντη συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την Τούμπα δίχως να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και μία ημέρα πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (2/02) για την 21η αγωνιστική της Super League δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Μάλιστα χαριτολογώντας τόνισε ότι αν ο Σισέ επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα, θα του κρατήσει μούτρα!

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του στη NOVA ο Γκάρι Ροντρίγκες:

«Είμαι καλά, χαίρομαι που επέστρεψα υγιής. Απόλαυσα τη συμμετοχή μου στο Κόπα Άφρικα για την εθνική μου ομάδα με τους συμπαίκτες μου. Τώρα είμαι έτοιμος για να παίξω καλά με τον Ολυμπιακό. Θέλω να επιστρέψω στο επίπεδο που μπορώ και να βοηθήσω την ομάδα. Νιώθω έτοιμος να παίξω ακόμη και αύριο. Στο τελευταίο ματς είχα γκολ και ασίστ, οπότε ελπίζω να συνεχίσω έτσι και με τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά.

Όσο για τους Σίσε και Κούντε που συνεχίζουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, είπε: «Μακάρι να τα πάνε καλά. Είναι σε δυνατές ομάδες, τους εύχομαι καλή επιτυχία. Πιστεύω πως ένας από τους δύο θα φτάσει στον τελικό. Τώρα που ο Σισέ μάς απέκλεισε, θέλω να πάρει το τρόπαιο, αλλιώς θα θυμώσω».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς