16.7 C
Athens

Ο Γκουστάβο Πογέτ είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της εθνικής Ελλάδας

Η εθνική Ελλάδος βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εδώ και περίπου 2 μήνες μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Τζον Φαν’τ Σιπ και όπως όλα δείχνουν με πρωτοβουλία των Φύσσα και Κωνσταντινίδη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε τεχνικό της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ.

Ο 54χρονος Ουρουγουανός τεχνικός παρουσιάζεται ως ο «εκλεκτός» από την ΕΠΟ για την επόμενη ημέρα της Εθνικής και μέχρι την Πέμπτη (3/02) αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την πρόσληψή του ή μη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από 5 χρόνια ο Πογέτ βρέθηκε για σύντομο χρονικό διάστημα και στον πάγκο της ΑΕΚ με την οποία μέτρησε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες σε 28 ματς, ενώ έχει διατελέσει επίσης τεχνικός των Μπράιτον και Σάντερλαντ στην Αγγλία, στην ισπανική Μπέτις, την κινεζική Σανγκάη Σενούα και τη γαλλική Μπορντό.

Παράλληλα ως εναλλακτική του Πογέτ εξετάζεται ο Ελβετός Μαρσέλ Κόλερ, ωστόσο οι αρκετά υψηλές οικονομικές του απαιτήσεις μάλλον τον απομακρύνουν από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» και τις τελικές επιλογές της ΕΠΟ, που καλείται να πάρει μία απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς