18 C
Athens

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη

Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη τα ξημερώματα της Τρίτης έδωσε ο ίδιος ο δημοσιογράφος.

Στο βίντεο φαίνεται ένα άτομο να πλησιάζει στην είσοδο της πολυκατοικίας και να αφήνει μια τσάντα μπροστά στην πόρτα και να φεύγει. Δευτερόλεπτα αργότερα αρχίζουν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί ισχυρή έκρηξη. Η τσάντα περιείχε γκαζάκια, ένα εκ των οποίων δεν έσκασε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το περιστατικό, ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε:

«Αν δεν είχα αυτή την θωρακισμένη βαριά πόρτα ασφαλείας θα είχε μπει μέσα όλο. Μένει η πεθερά μου στο ισόγειο, που δεν είναι εδώ τώρα. Αν περνούσε κάποιος από εδώ, θα είχε καεί. Ένας ήταν, φορούσε μαύρο σκούφο και μάσκα, αλλά διακρίνονται κάποια χαρακτηριστικά», τόνισε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος γίνεται στόχος αγνώστων, καθώς πέρυσι είχε δεχτεί απειλές. «Πριν ένα χρόνο είχα δεχτεί απειλητικά μέιλ, είχε επικοινωνήσει η Αστυνομία να μου πει αν θέλω αστυνομική συνοδεία, μάλιστα μου είχαν εγκρίνει έναν αστυνομικό και είπα δεν θέλω, δεν νιώθω καλά να έχω έναν άνθρωπο να είναι η σκιά μου. Τώρα θα το ξανασκεφτώ, το επάγγελμα έχει κινδύνους. Να μη μιλώ επειδή μου έκαψαν την πόρτα;» αναρωτήθηκε.

Στόχος αγνώστων έγινε τη νύχτα της Τρίτης και το σπίτι του προέδρου των ειδικών φρουρών της ΕΛ.ΑΣ., Βασίλη Ντούμα στην Κυψέλη, όπου επίσης εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς