20 C
Athens

Tα πρώτα λόγια του Σεμέδο ως παίκτης της Πόρτο: «Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη» (vid)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι κι επίσημα παίκτης της Πόρτο από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας μετά την τριετή παρουσία του στον Ολυμπιακό και στις πρώτες του δηλώσεις στο «Ντραγκάο» δήλωσε πανευτυχής για αυτή τη νέα ευκαιρία που του δίνεται και έτοιμος να ανταποδώσει με πράξεις την εμπιστοσύνη των «Δράκων» προς το πρόσωπό του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Porto (@fcporto)

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων ο δανεισμός του Σεμέδο απόφερε περίπου 500.000 χιλιάδες ευρώ στους Ερυθρόλευκους, ενώ η οψιόν αγοράς του 27χρονου στόπερ ακουμπά τα 6 εκατομμύρια ευρώ ενόψει του καλοκαιριού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σεμέδο στην ανακοίνωσή του από την Πόρτο:

«Από την πρώτη στιγμή, επιθυμία μου ήταν να παίξω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είχα κι άλλες προτάσεις, ανάμεσά τους και από άλλες πορτογαλικές ομάδες, αλλά είχα εστιάσει να αγωνιστώ στην Πόρτο, σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ δίπλα σε εξαιρετικούς συμπαίκτες με τους οποίους ήμουν μαζί στην εθνική ομάδα, όπως ο Πέπε. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, αλλά περισσότερο από τα λόγια θα είναι να το ζήσω σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ανυπομονώ να αρχίσω», τόνισε ο Πορτογάλος που πήρε το νούμερο «35» και πρόσθεσε:

«Πιστεύω πως έχουμε μια έμπειρη ομάδα και νιώθω ήδη μέλος αυτής της οικογένειας. Μπορώ να προσφέρω κι εγώ με την εμπειρία μου, σίγουρα θα χρειαστώ λίγο χρόνο, αλλά θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη στην Πόρτο και αυτό θα γίνει με πράξεις, όχι με λόγια. Αν τα χαρακτηριστικά μου ταιριάζουν με τις ιδέες του προπονητή, ο ίδιος μόνο μπορεί να το απαντήσει. Πιστεύω πως θα προσαρμοστώ άψογα στην ομάδα και θα δέσω με τον προπονητή και τους παίκτες. Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά, η θέλησή μου είναι μεγαλύτερη από κάθε εμπόδιο που μπορεί να προκύψει».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FC Porto (@fcporto)

Όσο για τη συνεργασία με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ανέφερε: «Περιμένω τα καλύτερα. Έχω μάθει πως είναι ένας πολύ απαιτητικός προπονητής, αλλά κάθε παίκτης που θέλει να παίξει σε μεγάλη ομάδα και σε υψηλό επίπεδο θα πρέπει να έχει έναν τέτοιο προπονητή. Θα πρέπει να συνηθίσω σε αυτό και θέλω πολύ να συναντηθώ μαζί του, με τους συμπαίκτες μου και να αρχίσω προπονήσεις και αγώνες».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς