14.4 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Υπέγραψε την ύστατη στιγμή ως ελεύθερο τον Ομπαμεγιάνγκ

Παίκτης της Μπαρτσελόνα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με την Μπαρτσελόνα να τον κάνει δικό της ως ελεύθερο από την Άρσεναλ και την επίσημη ανακοίνωση των Μπλαουγκράνα να αναμένεται εντός της ημέρας (1/02).

Ο Γκαμπονέζος στράικερ βρισκόταν στη Βαρκελώνη από το πρωί της Δευτέρας (31/01) και στην τελευταία ημέρα από την προθεσμία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου κατάφερε να αλλάξει τα πάντα αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ποδοσφαιρικής του καριέρας και εντέλει να αποχωρήσει οριστικά μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας στην Premier League και την Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι έδειχναν από την αρχή την πρόθεση να τον αφήσουν να φύγει ως ελεύθερος, κάτι που τελικά έγινε με την Μπάρτσα να ολοκληρώνει άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για την απόκτησή του και να τον δηλώνει εγκαίρως ως παίκτη, καθώς ο χρόνος δεν αποτελούσε αντίπαλό της από τη στιγμή που απέκτησε τον «Όμπα» ως ελεύθερο και όχι δανεικό, όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Καταλονία ο Ομπαμεγιάνγκ θα υπογράψει συμβόλαιο 18μηνης διάρκειας με την ομάδα του Τσάβι και θα ανακοινωθεί – παρουσιαστεί επίσημα σήμερα (1/02) το μεσημέρι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς