19.7 C
Athens

Record: Δηλώθηκε στην πορτογαλική λίγκα από την Πόρτο ο Σεμέδο, ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του

Οι μεταγραφές στην Πορτογαλία ολοκληρώνονται την Τετάρτη (2/02), ωστόσο σύμφωνα με τη Record και παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση από την Πόρτο ο Ρούμπεν Σεμέδο δηλώθηκε ήδη στην πορτογαλική Λίγκα και λογίζεται ως παίκτης των «Δράκων» μέχρι το καλοκαίρι.

Όλα δείχνουν ότι το κεφάλαιο με τον δανεισμό του Σεμέδο στην Πόρτο έκλεισε οριστικά. Οι Πορτογάλοι αναφέρουν με πλήρη βεβαιότητα ότι ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού δηλώθηκε κανονικά και με το νόμο στο ρόστερ της ομάδας του Κονσεϊσαό και μάλιστα έγινε γνωστό ότι θα αγωνίζεται με το νο.35 στη φανέλα.

Πλέον μένει μόνο η επίσημη ενημέρωση από την Πόρτο, με τον Ολυμπιακό -κατά πάσα πιθανότητα- να λαμβάνει ένα ενοίκιο κοντά στα 350χιλ. ευρώ για την άμεση ολοκλήρωση του deal και τη ρήτρα αγοράς του παίκτη να ανέρχεται στα 5,5 εκατ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά τα όσα γράφει η Record:

«Ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει δηλωθεί ήδη ως παίκτης της Πόρτο στην πορτογαλική λίγκα. Ο διεθνής Πορτογάλος αμυντικός έρχεται στην ομάδα ως δανεικός από τους Έλληνες του Ολυμπιακού. Ο Σεμέδο, 27, θα φοράει το νούμερο 35 στους ‘δράκους’, σε μία συμφωνία που έκλεισε με δανεισμό και επιλογή αγοράς. Ο παίκτης που γαλουχήθηκε στη Σπόρτινγκ έφτασε το πρωί της Δευτέρας στο Πόρτο για να υπογράψει με τους γαλαζόλευκους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς