22.6 C
Athens

Αυγενάκης: Στην ΕΠΟ νομίζουν ότι μας κοροϊδεύουν

Το κρίσιμο ζήτημα της Ολιστικής Μελέτης έθιξε για άλλη μια φορά ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατηγορώντας την ΕΠΟ για τη φανερή αδιαφορία της στο όλο θέμα ακόμα και μετά τις αυστηρές προειδοποιήσεις από FIFA και UEFA 3 μήνες νωρίτερα!

https://athlosnews.gr/epo-o-bartzis-o-filippousis-kai-mia-xechasmeni-gnomodotisi/

Ακολουθούν τα όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Υφυπουργός Αθλητισμού στην αρχή της τηλεδιάσκεψης με τα ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο της διαβούλευσης «Γηπεδούχοι στο Αύριο του Ποδοσφαίρου – Το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο στο προσκήνιο».

«Η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ έλαβε μια αυστηρή επιστολή από τις FIFA/UEFA την παραμονή των Χριστουγέννων.

• Η επιστολή αφορά στην άμεση εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης, μέσω της ΟΡΘΗΣ ενσωμάτωσης των προβλέψεών της στο Καταστατικό της ΕΠΟ, που υποτίθεται ότι είχε γίνει σωστά και είχε εγκριθεί ομόφωνα κατά τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 27 Αυγούστου, δηλαδή πριν από 5 μήνες!

• Την αυστηρή επιστολή την κρατά ΚΡΥΦΗ η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ, ενώ μέχρι σήμερα -40 μέρες- δεν έχει διεξαχθεί ούτε συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά τα μέλη του ΔΣ.

• Κάντε τις συγκρίσεις σας: Η ΕΠΟ που ΕΣΠΕΥΔΕ να δώσει στη δημοσιότητα κάθε επιστολή των FIFA/UEFA, αρκεί να υπήρχε έστω και μόνο το όνομά μου μέσα σ’ αυτές, τώρα ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ από όλη την ποδοσφαιρική οικογένεια την συγκεκριμένη ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ αλληλογραφία, επειδή δεν την συμφέρει το περιεχόμενό της…

• Αντ’ αυτού, με διαρροές στα ΜΜΕ η εναπομείνασα διοίκηση της ΕΠΟ προκαλεί το γέλιο όλων των φιλάθλων, ψελλίζοντας πως «η Ολιστική Μελέτη υλοποιείται ήδη αθόρυβα και με σταθερά βήματα, σε συγκεκριμένες πτυχές της»!

• «Αθόρυβα» επειδή είναι σεμνοί και ντροπαλοί; Όχι βέβαια! Την αμετροέπειά τους την δείχνουν με κάθε αφορμή.

• «Ανύπαρκτα», ήθελαν να πουν και νομίζουν πως μπορούν να μας κοροϊδεύουν και να κερδίσουν χρόνο. Ε, δεν μπορούν να κοροϊδέψουν κανέναν πλέον, τα γεγονότα μιλούν μόνα τους και έχουν γνώση οι φύλακες.

• Το συμφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι να υπάρχουν καθαρές προθέσεις, καθαροί όροι και καθαροί συνεργάτες. Κι αυτό το καθαρό ποδόσφαιρο θα το έχουμε με ή χωρίς την ΕΠΟ», ανέφερε στην τοποθέτησή του ο Λευτέρης Αυγενάκης.

https://athlosnews.gr/to-efthymografima-pou-apokaleitai-athoryvi-ylopoiisi-tis-olistikis-meletis/

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς