17.5 C
Athens

Επίσημο: Στον πάγκο της Έβερτον ο Λάμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ανέλαβε και με τη βούλα την Έβερτον. Τα Ζαχαρωτά ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (31/1) την πρόσληψη του Άγγλου τεχνικού με συμβόλαιο 2,5 ετών (ως το 2024) και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου (5/2) για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Μπρέντφορντ.

Παρότι ο Βίτορ Περέιρα είχε κερδίσει πόντους και ενώ συνέντευξη για θέση μόνιμου προπονητή είχε δώσει και ο Ντάνκαν Φέργκιουσον, ο Λάμπαρντ έπεισε τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο πως είναι ο πλέον κατάλληλος για να αναλάβει την ομάδα και να την οδηγήσει σε καλύτερα αποτελέσματα.

O 43χρονος κόουτς και θρυλική προσωπικότητα της Τσέλσι, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντέρμπι (2018-2019) πριν αναλάβει τους αγαπημένους του Λονδρέζους το 2019 – σε μια δύσκολη περίοδο με απαγόρευση μεταγραφών – και τελικά απομακρυνθεί τον Ιανουάριο του 2021 για να παραδώσει τη σκυτάλη στον Τόμας Τούχελ.

Στο πλευρό του στην Έβερτον δεν θα βρίσκεται ο Ντάνκαν Φέργκιουσον όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά ο Τζο Έντουαρντς ως βοηθός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς