23.3 C
Athens

Χάντερ: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ξανά τα πάντα»

Ο Βινς Χάντερ μίλησε για τη νέα αγωνιστική σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει, ενώ θεωρεί πως οι παίκτες θα τα δώσουν όλα

Ο Βινς Χάντερ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς σε δηλώσεις που παραχώρησε, θεωρεί πως η ΑΕΚ θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει και πάλι τους στόχους της. Όπως αναφέρει, η αποστολή είναι δύσκολη όμως όλοι στην ομάδα έχουν πίστη ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έφυγαν αρκετοί από την περσινή ομάδα, ωστόσο ήρθαν κάποιοι καλοί παίκτες στη θέση τους. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι, αλλά πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά, γιατί οι στόχοι μας, για το repeat, είναι πιο δύσκολοι. Είχαμε μια εξαιρετική σεζόν πέρσι, όμως αυτή είναι μια νέα σεζόν και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ξανά τα πάντα. Θα είμαστε απόλυτα πιο αθλητικοί σε σχέση με τη σεζόν που πέρασε. Πιστεύω πως έχουμε την εμπειρία και τις προσωπικότητες να κάνουμε μια καλή χρονιά».

Ενώ για το πως περιμένει ο ίδιος τη δεύτερη σεζόν του, ανέφερε: «Πιστεύω πως θα δείτε πολλά καρφώματα, ενώ ελπίζω να δείτε περισσότερο από το ταλέντο και τις δυνατότητές μου. Θα είναι μια καλή σεζόν για την ΑΕΚ και για μένα. Μίλησα με τον κόουτς και με υποστηρίζει πάρα πολύ, θέλει να φτάσω στα όριά μου, στο 100% αυτή τη σεζόν. Πιστεύω πως ψάχνει πολλά για τη νέα σεζόν κι εγώ είμαι έτοιμος να τα δώσω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς