15.6 C
Athens

Έκρηξη Κύργιου ενάντια στα ΜΜΕ: «Άντε γαμ…»!

Η κατάκτηση του διπλού στο Αυστραλιανό Open, παρέα με τον Κοκκινάκη, πρόσθεσαν έναν τίτλο στο παλμαρέ του Νικ Κύργιου, σίγουρα όμως δεν τον έκανε πιο… ψύχραιμο.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας τα έβαλε τόσο με έναν εκ των αντιπάλων του στον τελικό, για την κριτική που του άσκησε για τη συμπεριφορά του στο κορτ, όσο και με τα media, που αντέδρασαν σε δηλώσεις του μετά το ματς.

«Νομίζω ότι ήταν καλό για τις πωλήσεις των εισιτηρίων εδώ, αλλά δεν είμαι τόσο σίγουρος για το πώς το είδε ο κόσμος μακριά από την Αυστραλία. Κάποιοι από τους αγώνες του Νικ και του Θανάση υποτιμούν το τένις», είπε ο Παρσέλ, μέλος του διδύμου που ηττήθηκε από τους Ελληνοαυστραλούς στον τελικό του διπλού, ενώ νωρίτερα στο τουρνουά είχε κάνει λόγο για ασέβεια των δύο παικτών προς τους αντιπάλους τους.

«Ξεκάθαρα δεν έχεις ιδέα για ψυχαγωγία και αθλητισμό», απάντησε ο Κύργιος. «Αν δεν το έχεις προσέξει, υπάρχει λόγος που ο κόσμος έρχεται στους αγώνες μου. Είναι επειδή αξίζει το επίπεδο του παιχνιδιού μου. Την επόμενη φορά που θα χάσεις άλλον έναν τελικό Gran Slam, απλώς βάλε κάτω το κεφάλι και προσπάθησε περισσότερο».

Εκτός από τον Παρσέλ, ο Κύργιος έβαλε στο στόχαστρο και τα Μέσα Ενημέρωσης, που σχολίασαν αρνητικά την αναφορά του στην Άσλεϊ Μπάρτι, λέγοντας στην ουσία ότι είναι καταπληκτική παίκτρια, αλλά εκείνος και ο Κοκκινάκης φέρνουν περισσότερο κόσμο στην εξέδρα.

«Αντε γαμ…., media. Ειλικρινά, δεν είπα τίποτα ασεβές στην Μπάρτι, είπα μόνο ότι ο κόσμος φέτος ήταν καταπληκτικός, το γήπεδο ήταν γεμάτο και νιώθω ότι εγώ και ο Θανάσης παίξαμε σημαντικό ρόλο σε αυτό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς