19.5 C
Athens

Βίτορ: «Καλύτερος στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, κατώτερος από Μπενφίκα»

Ο Μιγκέλ Βίτορ σε δηλώσεις του στον πορτογαλικό Τύπο ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα αλλά κατώτερος της Μπενφίκα

Ο Μιγκέλ Βίτορ που ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ από το 2013 έως το 2016, παραχώρησε δηλώσεις στον πορτογαλικό Τύπο. Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γι’ αυτό το περσινό πρωτάθλημα το έχασε για εξωαγωνιστικούς λόγους, ενώ παράλληλα θεωρεί ποιοτικότερη ομάδα την Μπενφίκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα και δεν πήρε το πρωτάθλημα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Σαν σύνολο είναι πιο δυνατός από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά η Μπενφίκα είναι πιο ισχυρή γιατί υπερέχει σε εμπειρία», ανέφερε ο Πορτογάλος στόπερ, που είχε αγωνιστεί στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ενώ για τον Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε: «Είναι πολύ περισσότερα από την εικόνα που έχει περάσει στον κόσμο όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο. Ο σύλλογος βρισκόταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και από τότε που ανέλαβε διεκδικεί τίτλους. Ήδη έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα και είναι κοντά σε μια ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Είναι παρορμητικός και θέλει να κερδίζει».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς