17.3 C
Athens

Βατσλίκ: Δύσκολο να αντικαταστήσεις τον Σα, αρχίζω και βρίσκω τον εαυτό μου

Ο Τόμας Βατσλίκ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι στην Τούμπα και μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο διεθνής Τσέχος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού υποστήριξε πως είναι δύσκολο να μπει κάποιος στα παπούτσια του Ζοσέ Σα, ωστόσο σταδιακά αρχίζει να βρίσκει τον εαυτό του και είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση του απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το 1-1: «Ο πόντος ήταν καλός στο τέλος, κρατήσαμε τη διαφορά. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και μας πίεσε. Χαρούμενοι που καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο. Κι εγώ είμαι ικανοποιημένος για την εμφάνιση μου. Είχα ένα τραυματισμό αλλά κατάφερα να επιστρέψω. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι γενικά και είναι θετικό ότι κρατήσαμε τη διαφορά».

Για τη δική του εμφάνιση: «Δεν είναι εύκολο ν’ αντικαταστήσεις ένα πολύ καλό τερματοφύλακα όπως ο Ζοσέ Σα που τώρα αγωνίζεται σε μια από τις καλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ στο καλύτερο πρωτάθλημα. Είναι δύσκολο να βρεις τον εαυτό σου και χρειάζεται πολλή δουλειά. Είμαι ικανοποιημένος, έχω αρχίσει να βρίσκω τον εαυτό μου και προσπαθώ και δουλεύω και πιστεύω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Και ναι, πιστεύω ότι και απόψε τα πήγα καλά».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Είναι δύσκολο, έχουμε συνεχόμενα ματς αλλά έτσι είναι από την αρχή της σεζόν. Πιστεύω όμως ότι τα ματς θα μας κάνουν καλό και θα μας δώσουν ρυθμό. Είχαμε πολλά προβλήματα με τραυματισμούς και τις διακοπές και τις αναβολές και τον κορωνοϊό. Το να μην παίζουμε δεν είναι καλό».

Για το ποια απόκρουση του ξεχώρισε: «Νομίζω ότι η κεφαλιά του Ίνγκασον ήταν η δυσκολότερη. Δεν έβλεπα τη μπάλα, έσκασε μπροστά μου. Γενικότερα είχα αρκετές αποκρούσεις απόψε, από άλλα ματς όπου χρειάζεται ν’ αποκρούσω μόνο ένα σουτ. Αλλά είμαι ικανοποιημένος με τις επεμβάσεις που έκανα».

Για το αυτογκόλ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός: «Ποτέ δεν είναι καλό να βάζεις αυτογκόλ, να δέχεσαι γκολ με τέτοιο τρόπο. Θα μπορούσε να μας κοστίσει. Αλλά ευτυχώς ισοφαρίσαμε γρήγορα και όλα πήγαν καλά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς