22.6 C
Athens

Ο Γκρίνγουντ συνελήφθη με κατηγορίες βιασμού και ξυλοδαρμού

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στο Μάντσεστερ μετά τις σοκαριστικές εικόνες και τα ηχητικά ντοκουμέντα που δημοσίευσε η πρώην σύντροφος του Μέισον Γκρίνγουντ, Χάριετ Ρόμπσον.

Η πρώην σύντροφος του Άγγλου ποδοσφαιριστή ματωμένη στις φωτογραφίες υποστήριξε πως έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 20χρονο επιθετικό και κατήγγειλε πως την υποχρέωνε σε σεξουαλική επαφή παρά τη θέλησή της.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσα σε λίγη ώρα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντέδρασε με αναστολή προπονήσεων και αγώνων για τον Γκρίγουντ ο οποίος μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής συνελήφθη από τις Αρχές.

«Η αστυνομία του Μάντσεστερ έλαβε γνώση νωρίς το πρωί της Κυριακής για εικόνες και video που ποσταρίστηκαν στα social media από γυναίκα που κατήγγειλε άσκηση φυσικής βίας εις βάρος της.

Άρχισε η διεξαγωγή έρευνας και μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ένας 20χρονος άνδρας συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού και της επίθεσης. Παραμένει υπό κράτηση για ανάκριση», ανέφερε χαρακτηριστικά η αστυνομία του Μάντσεστερ δίχως να κατονομάζει τον ποδοσφαιριστή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς