14.9 C
Athens

Ολυμπιακός βόλεϊ: Με Τέπαν στην Πυλαία για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Volley League απέναντι στον ΠΑΟΚ. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο για τον Αλμπέρτο Τζουλιάνι, ο οποίος θα έχει στη διάθεσή του τον Ρενέ Τέπαν που θα αγωνιστεί στη θέση του διαγωνίου.

https://athlosnews.gr/rene-tepan-enas-peismataris-diagonios-apo-ti-valtiki-me-kallitechniki-fleva/

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι σημαντικό για την κατάταξη. Το αντιμετωπίζουμε με μεγάλο σεβασμό, όπως αντιμετωπίζουμε με σεβασμό κάθε αντίπαλο. Πρέπει να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο διάθεση στο 100%, ώστε να κατακτήσουμε τους σημαντικούς βαθμούς και να κερδίσουμε», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής, ενώ από την πλευρά του ο Κώστας Προύσαλης υποστήριξε πως:

«Παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, είναι ένα κομβικό ματς και για τις δύο ομάδες, γιατί ο νικητής κρατάει επαφή με την κορυφή. Ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη! Για να έρθει, όμως, η νίκη πρέπει να μπούμε από την αρχή με πάθος και ψυχή, να επιβάλλουμε το δικό μας τρόπο παιχνιδιού, να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο των προπονητών μας και θεωρώ, ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε αναλύσει στο βίντεο τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου, που θα πρέπει να χτυπήσουμε, έτσι ώστε στο τέλος να είμαστε αυτοί που θα πανηγυρίσουμε το στόχο μας, τη νίκη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς