18.1 C
Athens

Ολυμπιακός Β’ – Νίκη Βόλου 2-0: Ο Μαρίνος επανέφερε τους Ερυθρόλευκους στις νίκες! (vid)

Στα θετικά αποτελέσματα με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Μαρίνο επέστρεψε η δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού επικρατώντας με άνεση με 2-0 της Νίκης Βόλου στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι παίκτες του Αριέλ Ιμπαγάσα εμφανίστηκαν απόλυτα έτοιμοι και διαβασμένοι, απειλήθηκαν ελάχιστα και σε συνδυασμό με τις σημαντικές επιστροφές στην ενδεκάδα, έδειξαν εξαιρετικό πρόσωπο για να φτάσουν στο τρίποντο που είναι και το πρώτο εντός έδρας μετά από αυτό απέναντι στον Πανσερραϊκό στο Καραϊσκάκη στις 5 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, οι Ερυθρόλευκοι κράτησαν για πέμπτη φορά το μηδέν στο πρωτάθλημα, με τις δύο από αυτές να είναι σε νίκες. Μάλιστα, εξ αρχής απέναντι στην ομάδα της Μαγνησίας επέβαλαν τον ρυθμό τους και έχασαν μοναδική ευκαιρία από την άσπρη βούλα να βρουν δίχτυα από νωρίς.

Ο Ανδρέου έσπρωξε τον Αλγκασίμ Μπα που έπεσε στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Κωστή. Ο Κύπριος μέσος όμως δεν εκτέλεσε καλά και έτσι η μπάλα έφυγε άουτ, με τους Ερυθρόλευκους να σπαταλούν αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

 

Ο Κύπριος μέσος εξιλεώθηκε λίγα λεπτά αργότερα αφού μετά την υπέροχη πάσα του Μαρίνου έπιασε το διαγώνιο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Ολυμπιακού Β’ που συνέχισε να έχει τον έλεγχο.

 

Οι γηπεδούχοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ με την κεφαλιά του Αλγκασίμ Μπα που πέρασε ελάχιστα άουτ και συνολικά η κυκλοφορία της μπάλας και οι συνεργασίες ήταν αρκετά καλές από πλευράς των παικτών του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Καραργύρης επενέβη στη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο 37′ όταν ο Βλαχομήτρος με δυνατό σουτ απέναντι από τον τερματοφύλακα τον Ερυθρόλευκων είδε την μπάλα να φεύγει κόρνερ.

Το δεύτερο γκολ που άξιζε ο Ολυμπιακός Β’ βάσει της εικόνας του, ήρθε στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52′ όταν ο Κωστή έβγαλε αυτή τη φορά την ασίστ με τρομερή κάθετη στον Μαρίνο και εκείνος με υποδειγματικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που δεν προκάλεσε ποτέ την αντίδραση των φιλοξενούμενων οι οποίοι αποχώρησαν απογοητευμένοι την ώρα που ο Αριέλ Ιμπαγάσα είδε τους παίκτες του να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του και να διαχειρίζονται άψογα το αποτέλεσμα ως το σφύριγμα της λήξης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς