22.6 C
Athens

Μεταγραφική πανδαισία στην Ευρώπη: Η Τότεναμ παίρνει Κουλουσέφσκι και η Γιουβέντους τον Ζακάρια!

Ηχηρές εξελίξεις ανήμερα της 30ης Ιανουαρίου για τις Τότεναμ και Γιουβέντους!

Αρχικά, οι Λονδρέζοι τα έχουν βρει σε όλα με τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι και ο παίκτης αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στην αγγλική πρωτεύουσα προκειμένου να ολοκληρώσει το deal με τα Σπιρούνια και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, για πρώτη φορά μακριά από την Ιταλία.

Ο Σουηδός μέσος έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την ομάδα του Κόντε και μετά τη σχετική άδεια της Γιουβέντους θα αγωνίζεται από τον ερχόμενο Φλεβάρη στο ανώτατο επίπεδο της Premier League, σε ένα deal δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που θα αποφέρει περίπου 5 εκατ. ευρώ στη Γηραιά Κυρία.

Την ίδια ώρα οι Μπιανκονέρι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και βρίσκονται πολύ κοντά στο να κλείσουν τον Ντένις Ζακάρια από την Γκλάντμπαχ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Γιούβε τα έχει βρει σε όλα με τον Ελβετό επιθετικό και εφόσον οι Γερμανοί συμφωνήσουν στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας, τότε μαζί με τον Βλάχοβιτς η ομάδα του Τορίνο θα έχει ένα ακόμη υπερόπλο στην προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων της στο υπόλοιπο της σεζόν.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς