20 C
Athens

Ρονάλντο: Δεν επιτρέπω στον γιο μου να έχει κινητό και να τρώει πολλά πατατάκια

Όσο σκληρός και απαιτητικός είναι με τον εαυτό του, άλλο τόσο είναι και με τον γιο του ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Ντουμπάι με αφορμή τη διακοπή των πρωταθλημάτων ελέω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις ζώνες της Λατινικής Αμερικής και της Ασίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον μεγαλύτερο γιο του Κριστιάνο Τζούνιορ, τονίζοντας ότι τον αποτρέπει από το να έχει κινητό καθώς δεν θέλει να πάθει από τώρα εμμονή με την τεχνολογία.

Παράλληλα υπογράμμισε πως η αναγνώριση, τα ρεκόρ και κατά συνέπεια το ποδόσφαιρο απαιτεί θυσίες, τις οποίες πρέπει ο γιος του που επίσης ασχολείται με την μπάλα πρέπει να αφομοιώσει από μικρή ηλικία.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο CR7:

«Σίγουρα η τεχνολογία βοηθάει πολύ. Βοήθησε εμένα και τους ανθρώπους εδώ, όλο τον κόσμο, και νομίζω ότι πρέπει να την εκμεταλλευτούμε, αλλά δεν πρέπει να έχουμε κι εμμονή. Για παράδειγμα. Το μεγαλύτερο παιδί μου θα γίνει σύντομα 12 ετών και με ρωτάει κάθε φορά “Μπαμπά, μπορώ να έχω τηλέφωνο;”. Του λέω “Κριστιάνο, έχεις ακόμα χρόνο”. Ξέρω ότι αυτή η νέα γενιά είναι ένα βήμα μπροστά από την ηλικία της, επομένως συμφωνώ ότι πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, αλλά να μην έχουμε εμμονή με την τεχνολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λέγοντας πως όσες φορές ο Κριστιάνο Τζούνιορ χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί του, το κάνει μέσω της γιαγιάς του.

«Αν θέλει να μου τηλεφωνήσει, θα πρέπει να το κάνει μέσω της γιαγιάς του», πρόσθεσε.

«Είμαι σκληρός μαζί του μερικές φορές γιατί πίνει ανθρακούχα ποτά μερικές φορές. Αυτό με θυμώνει. Τσακώνομαι μαζί του όταν τρώει πατατάκια και τηγανητές πατάτες. Ξέρει ότι δεν μου αρέσει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής έχει δυνατότητες, είναι μεγάλο αγόρι. Αλλά του λέω κάθε φορά πως θέλει πολλή αφοσίωση και σκληρή δουλειά», είπε στο τέλος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς