19.8 C
Athens

Α1 Πόλο Ανδρών: Η Βουλιαγμένη «βύθισε» τον ΠΑΟ με Λόζινα, κλείδωσε τη 2η θέση ο Απόλλων

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο -μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό- ο Απόλλων Σμύρνης και επιβλήθηκε με 14-8 επί του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, για την 13η και προτελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Έτσι, η ελαφρά ταξιαρχία εξασφάλισε τη 2η θέση στην τελική βαθμολογία του Ομίλου, ότι κι αν γίνει στην 14η και τελευταία αγωνιστική της Α’ φάσης. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για την 5η θέση κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, παρά την απουσία του πρώτου προπονητή της από τον πάγκο, λόγω τιμωρίας, κυριάρχησε απόλυτα από την αρχή μέχρι το φινάλε, προηγήθηκε 6-0 και μετά 8-3 στο ημίχρονο. Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ ο αρχηγός της Αλέξανδρος Γούνας, που πέτυχε 6 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΟΚ 14-8

Οκτάλεπτα: 4-0, 4-3, 2-2, 4-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 6, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Μιλιάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 3, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20-5

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και επιβλήθηκε με καταιγιστικούς ρυθμούς 20-5 επί των πρασίνων, στον μεταξύ τους αγώνα που έγινε στο κολυμβητήριο του Λαιμού για τη 13η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Ανδρών.

Οι παίκτες του Κόλιανιν, που κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και περιμένουν το εκκρεμές ματς με τον Πανιώνιο. Ο Λόζινα με 4 γκολ ήταν πρώτος σκόρερ, ενώ από 3 είχαν ο Καλογερόπουλος και ο Σκουμπάκης.

Οκτάλεπτα: 3-0, 7-1, 4-2, 6-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος 1, Πάπαριτς 1, Λόζινα 4, Καλογερόπουλος 3, Χαλυβόπουλος Α. 2, Καπότσης, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης 3, Ανδρεάδης, Καστρινάκης 2, Σπηλιώπουλος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Παπαδημητρίου 3, Ξενάκης 1, Κουρλιάφτης, Σιαμάς Χρ., Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρμπόπουλος, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος, Παπαβασιλείου, Κρατημένος, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 13ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Γλυφάδα – Εθνικός 14-10

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 23-3

Άρης – Παλαιό Φάληρο 6-10

Απόλλων – ΠΑΟΚ 14-8

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Περιστέρι – Χανιά 15-10

Χίος – ΟΥΚ Βόλου 11-8

Βουλιαγμένη – Παναθηναϊκός 20-5

Πανιώνιος – Υδραϊκός

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς