19 C
Athens

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 23-3: Οι Ερυθρόλευκοι «βύθισαν» την Ένωση στο Παπαστράτειο!

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ισοπέδωσαν την ΑΕΚ με 20 τέρματα διαφορά, τα 12 εκ των οποίων επιτεύχθηκαν στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, ενώ οι Ερυθρόλευκοι δεν δέχθηκαν ούτε ένα στο ίδιο διάστημα

Σαρωτικός ήταν ξανά ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο απέναντι στην ΑΕΚ (23-3)και παρά την κούραση από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ραντνίτσκι στο Κραγκούγιεβατς.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου σε ρυθμούς… προπόνησης ισοπέδωσε την Ένωση που «βυθίστηκε» στον Πειραιά και μάλιστα δέχθηκε ένα απίστευτο 12-0 στα τελευταία δύο οκτάλεπτα δίχως να σκοράρει στο ίδιο διάστημα απέναντι στην εξαιρετική άμυνα των νταμπλούχων Ελλάδας! Πρώτος σκόρερ με 7 γκολ ήταν ο Φουντούλης.

Πλέον, οι πρωταθλητές Ελλάδας στρέφουν την προσοχή τους σε δύο σημαντικά ματς, πρώτα (2/2) με τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας για το Κύπελλο και έπειτα (8/2) με την Μπρέσια στο Παπαστράτειο για το Champions League.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 23-3

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-1, 4-2, 7-0, 5-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Γκίλλας 2, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 7, Γούβης 2, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης 1, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος 1.

ΑΕΚ (Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστοβατς, Βούκσεβιτς 1, Μαυρωτάς Άρ., Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Σταμέλος, Κατσινούλας, Μανιουδάκης 1.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς