24.2 C
Athens

Oλυμπιακός – ΝΟ Ρεθύμνου 37-4: Επιβλητικός Θρύλος στο ντεμπούτο του Τσίριτς!

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η ομάδα πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Α1 απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου, τον οποίο και διέσυρε με 37-4 στο ντεμπούτο του Αλεξάνταρ Τσίριτς στην άκρη του ερυθρόλευκου πάγκου.

Με την αύρα του Σέρβου τεχνικού οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και Ευρώπης δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμά τους στο σκορ, ήταν ιδιαίτερα εύστοχες και αποτελεσματικές στις επιθέσεις και έφτασαν σε μία ακόμη επιβλητική νίκη που τις διατηρεί στην κορυφή της κατάταξης.

Το πρώτο επίσημο δείγμα του Σέρβου τεχνικού ο δείκτης ήταν κάτι παραπάνω από θετικός και πλέον μένει να φανεί πώς θα ανταποκριθεί και στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις που ακολουθούν, καθώς στις εγχώριες διοργανώσεις οι Ερυθρόλευκες βρίσκονται τουλάχιστον δύο σκαλιά πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες.

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 7-1, 12-1, 9-0, 9-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου, Ε. Πλευρίτου 3, Σλίκινγκ 5, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Δρακωτού 1, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 7, Κρίστμας 3, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Δουρέκα, Τριχά 4, Τορνάρου 1

ΝΟ Ρεθύμνου: Καραγιάννη, Λαμπαθάκη, Αμορόζα 3, Κυριακάκη, Φαρμάκη, Τσιουγκρή 1, Λιμπιτάκη, Ανυφαντάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπιρλιράκη.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς