21.7 C
Athens

Σταυρίδης: Μπιφτεκάς ο Κλάτενμπεργκ, εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού

Επίθεση κατά του Κλάτενμπεργκ που «εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού κι έστειλε με σκοπό τον Πορτογάλο Γκοντίνιο στο ντέρμπι της Τούμπας» έκανε ο πρώην διαιτητής της Super League, Γιάννης Σταυρίδης.

Με μηνύματα που δεν βγάζουν νόημα αλλά για κάποιο λόγο τα πιστεύει ο πρώην διαιτητής της Λίγκας, μιλώντας σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης, χαρακτήρισε ως «μπιφτεκά» τον Άγγλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ που έχει χαρίσει 13 πέναλτι μέχρι τώρα στον ΠΑΟΚ και υποστήριξε πως η επιλογή Γκοντίνιο έγινε με σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Ολυμπιακού στο επικείμενο ντέρμπι της Τούμπας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πιστεύω ότι είναι… μπιφτεκάς ο κύριος Κλάτενμπεργκ και τον λέω έτσι, γιατί αυτά που κάνει είναι εσκεμμένα. Φέρνει διαιτητές από το κάτω ράφι από το εξωτερικό, να αντισταθμίσει τους Έλληνες με τους ξένους διαιτητές. Τώρα τα ξένα πρωταθλήματα είναι στο φόρτε τους και καμία ξένη ομοσπονδία δεν πρόκειται να στείλει διαιτητή πρώτης κατηγορίας στην Ελλάδα.

Ο Κλάτεμπεργκ έχει δείξει μία συμπάθεια στην ομάδα του λιμανιού, τον Ολυμπιακό. Βλέπω σκοπιμότητα στην επιλογή αυτού του Πορτογάλου διαιτητή, για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του λιμανιού. Όπως ξέρετε η ομάδα του λιμανιού έχει ένα μεγάλο παράγοντα, ο οποίος πιστεύετε πως δεν έχει γνώση για την ελληνική διαιτησία; Και αυτή είναι η αλήθεια, έχει και παραέχει. Να σας πω κάτι ακόμη, πως όσοι ασχολούνται από τον οργανισμό του ΠΑΟΚ θα πρέπει ήδη να έχουν κάνει μία διαμαρτυρία για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα στον αγώνα της Κυριακής. Και από την πρώτη χρονιά με τους ορισμούς και από την δεύτερη, αυτά που βλέπουμε τα αναφέρουμε, γιατί είναι εξόφθαλμα λάθη».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς