22.8 C
Athens

Έσπασε τη σιωπή του ο Χορδάν: «Απείλησαν την οικογένειά μου, περάσαμε δύσκολα»

Ο Χοάν Χορδάν βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα στο ανδαλουσιάνικο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπέτις και Σεβίλλη στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν για τη φάση των «16» του Κυπέλλου πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Ισπανός μέσος δέχθηκε στο κεφάλι έναν πλαστικό σωλήνα από έναν ανεγκέφαλο οπαδό των γηπεδούχων, διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικό τραυματισμό και έλαβε εξιτήριο.

Παρά τη βαριά τιμωρία – ποινικής μορφής – στον ανεγκέφαλο οπαδό, η ιστορία του Χορδάν είχε συνέχεια όπως αποκάλυψε μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Σεβίλλη. Ο Ισπανός αποκάλυψε πως η οικογένεια του δέχθηκε απειλές και πέρασε ένα πολύ δύσκολο διάστημα τονίζοντας πως όλα αυτά δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν στα γήπεδα.

«Ως τώρα έχω μείνει σιωπηλός, δεν ήθελα να δώσω συνέχεια και δεν ένιωσα την ανάγκη να πω κάτι. Το μόνο που θέλω να πω και να βάλω ένα τέλος σε αυτή την ιστορία είναι ότι εγώ χτυπήθηκα. Είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα στα γήπεδα. Θα πρέπει να δείξουμε παιδεία στα παιδιά. Σε προσωπικό επίπεδο περάσαμε δύσκολα. Η οικογένεια μου έλαβε απειλές. Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβαίνει. Βάζω τέλος στο θέμα. Ο καθένας έχει την άποψη που θέλει και ο καθένας έχει την ευγένεια που θέλει. Τίποτα περισσότερο», υποστήριξε εμφανώς φορτισμένος ο Ισπανός χαφ που θέλει να αφήσει πίσω του το περιστατικό και να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του εντός αγωνιστικού χώρου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς