15 C
Athens

Τζανετόπουλος: Στο κόρνερ σκέφτηκα ότι πρέπει να σκοράρουμε, θα παλέψουμε με τον Παναθηναϊκό

Η Λαμία έκανε τη μεγάλη έκπληξη και πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου τον Άρη σε ένα φινάλε-θρίλερ στη Φθιώτιδα που δεν προσφερόταν για καρδιακούς.

Η κεφαλιά του Άνταμ Τζανετόπουλου ήταν αυτή που έκρινε τα πάντα στο χθεσινό ματς, σε συνδυασμό πάντα με τις εξαιρετικές και καίριες επεμβάσεις του ανίκητου Σαράνοφ.

Ο αμυντικός των Φθιωτών σε δηλώσεις του στον «Σπορ ΦΜ» στάθηκε στην σπουδαιότητα της χθεσινής επιτυχίας για την ομάδα του απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, που όπως δήλωσε παρουσίασε σημάδια κόπωσης προς το τέλος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο «χρυσός» σκόρερ της Λαμίας:

«Είναι σίγουρα μεγάλες στιγμές για την ομάδα. Στη φάση του γκολ σκεφτόμουν ότι «τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να σκοράρουμε και να μην πάμε στα πέναλτι», ανέφερε και συνέχισε: «Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που ήθελε την πρόκριση. Ενδεχομένως να είχε κόπωση… Εμείς από την πλευρά μας το παλέψαμε και ευτυχώς περάσαμε. Δεν νομίζω πως στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάσαμε την συγκέντρωσή μας στην άμυνα. Πιθανότατα έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι είχαμε άγχος και δεχόμασταν φάσεις. Το τελευταίο πεντάλεπτο είναι θρίλερ. Τα συναισθήματα, άλλαζαν κάθε φάση», ανέφερε αρχικά ο Τζανετόπουλος.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η χθεσινή πρόκριση είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του: «Ναι είναι, βλέπετε είναι άλλο να προχωράς στο Κύπελλο με την ΑΕΚ και άλλο με μια ομάδα σαν τη Λαμία. Δεν ήμασταν το φαβορί αλλά το παλέψαμε με τον Άρη και έτσι θα παλέψουμε και με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια ομάδα σκληρή και τα νοκ-άουτ ματς μας βολεύουν περισσότερο. Τώρα και στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει να μαζεύουμε βαθμούς, ελπίζω να συνεχίσουμε», τόνισε και συνέχισε την αναφορά του για την πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα…

«Εμείς προσπαθούμε σε κάθε ματς. Ίσως έπαιξαν ρόλο και τραυματισμοί που είχαμε», ανέφερε και πρόσθεσε για τον Σαράνοφ… «Δεν μας λέει το μυστικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς