21.4 C
Athens

Χεορχίνα: Όταν πήγα για πρώτη φορά στο σπίτι του Κριστιάνο έκανα 30 λεπτά να βρω την κουζίνα

Η Χεορχίνα Ροντρίγκες βρήκε την ευτυχία στο πλάι του Κριστιάνο Ρονάλντο πριν από μία πενταετία και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει προς το καλύτερο όπως αναφέρει και η ίδια στο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, το οποίο προβάλλεται από σήμερα (27/1) στο Netflix.

Η Λατίνα που έκλεψε την καρδιά του Κριστιάνο περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την πρώτη της γνωριμία με τον 36χρονο ποδοσφαιριστή, λέγοντας ότι από υπάλληλος σε κατάστημα της Gucci έφτασε να φοράει κοσμήματα του διάσημου οίκου και να περπατάει στο κόκκινο χαλί, ενώ εντύπωση προκαλούν τα όσα αποκάλυψε για τις πρώτες της εμπειρίες στο σπίτι – παλάτι του Πορτογάλου άσου.

«Πήγαινα με λεωφορείο στη δουλειά, σε κατάστημα Gucci που εργαζόμουν και ερχόταν και με έπαιρνε ο Ρονάλντο με την Bugatti.

Από εκεί που πουλούσα είδη πολυτελείας, έφτασα να τα φοράω στο κόκκινο χαλί. Έχω εκατομμύρια ακόλουθους και είμαι η γυναίκα με τους περισσότερους ακόλουθους στον κόσμο», δήλωσε η Χεορχίνα, η οποία ανέφερε και ένα άκρως εντυπωσιακό περιστατικό από την πρώτη επίσκεψή της στο σπίτι του CR7.

«Την πρώτη φορά που πήγα στο σπίτι του Κριστιάνο, χάθηκα ψάχνοντας την κουζίνα. Μερικές φορές χρειαζόμουν μισή ώρα μέχρι να επιστρέψω στο καθιστικό επειδή δεν ήξερα το δρόμο.

Ήταν τόσο μεγάλο το σπίτι του. Μου πήρε έξι μήνες μέχρι να καταλάβω πού βρίσκονταν όλα τα δωμάτια και πώς ήταν η διαρρύθμιση του σπιτιού».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς