15.6 C
Athens

Άνοιξε η Αττική Οδός – Χωρίς διόδια μέχρι την Κυριακή

Στην κυκλοφορία δόθηκε από τις 8 της Πέμπτης η Αττική Οδός, μετά το χάος που προκλήθηκε από τη σφοδρή κακοκαιρία και τα χιλιάδες αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν λόγω χιονιού.

Αφού η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως σε όλο το μήκος του αυτοκινητόδρομου, η εταιρεία ανακοίνωσε πως έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 30 Ιανουαρίου, οι διελεύσεις θα πραγματοποιούνται χωρίς την καταβολή διοδίων.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση απεγκλωβισμού και μεταφοράς εκτός Αττικής Οδού των εναπομεινάντων οχημάτων. Η επιχείρηση αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το πρωί με τη μεταφορά των οχημάτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του parking Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» πίσω από τα καταστήματα ΙΚΕΑ και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, στα Σπάτα.

Προς διευκόλυνση των ιδιοκτητών τους, οι οποίοι παρακαλούνται να τα παραλάβουν, πραγματοποιούνται δρομολόγια προς το σημείο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία ΠολιτικήςΠροστασίας, μέσω οχημάτων που εκκινούν από τον κόμβο της Λ. Κηφισίας («Δαχτυλίδι») από τις 9:00 έως τις 19:00.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς