16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Την Πέμπτη στην Αθήνα Καρβάλιο και Κεϊτά!

Δύο ακόμα μεταγραφές στο παζάρι του Ιανουαρίου ολοκληρώνουν οι Ερυθρόλευκοι καθώς το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Ντιμπί Κεϊτά

Έτοιμος να ολοκληρώσει δύο ακόμα μεταγραφές στο παζάρι του Ιανουαρίου είναι ο Ολυμπιακός καθώς στην Ελλάδα θα βρίσκονται το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) ο Ζοάο Καρβάλιο και ο Ντιμπί Κεϊτά που εδώ και καιρό ακούγονταν για τους Ερυθρόλευκους.

Το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο είχε ακουστεί αρκετά στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδου και τελικά άμεσα πιάνει Λιμάνι για να ενισχύσει τον Ολυμπιακό μεσοεπιθετικά και κυρίως στη θέση «10» ενώ αγωνίζεται και ως οχτάρι.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μέτρησε 8 συμμετοχές με 2 γκολ φέτος ενώ το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ (με την οποία έχει 75 συμμετοχές με 8 γκολ και 9 ασίστ) έχει διάρκεια ως το 2023. Την περασμένη σεζόν είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Αλμερία.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντιμπί Κεϊτά που προορίζεται αρχικά για τη Β’ ομάδα, έχει καταγωγή από το Μάλι και έχει ισπανικό διαβατήριο. Ανήκει στη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μόλις 18 ετών, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν ξεχωρίσει τον παίκτη – αγωνίζεται ως εξτρέμ – και να ελπίζουν πως θα εξελιχθεί σε μια περίπτωση σαν αυτή του Αγκιμπού Καμαρά.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην Αθήνα την Πέμπτη (27/1) για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν στη συνέχεια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

  1. Κώστας Μανωλάς
  2. Μπαντιογκού Φαντιγκά (προορίζεται αρχικά για τη Β’ ομάδα)
  3. Ντιμπί Κεϊτά (προορίζεται αρχικά για τη Β’ ομάδα)
  4. Αλμίρ Κλίτσα (Β’ ομάδα)
  5. Μάξι Λοβέρα (επιστροφή από δανεισμό)
  6. Μαμαντού Κανέ (επιστροφή από δανεισμό)
  7. Ζοάο Καρβάλιο
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς