18.7 C
Athens

Οι Ολλανδοί μιλούν για ανατροπή και παραμονή του Ζάχαβι στην PSV

Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα, ο Ισραηλινός στράικερ πείστηκε από τους ανθρώπους της Αϊντχόφεν να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και επιμένουν πως υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι

Αντιστρέφεται το κλίμα για τον Έραν Ζάχαβι στην Αϊντχόφεν σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν μαζικά τα ολλανδικά Μέσα τις τελευταίες ώρες.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η PSV βρήκε τον τρόπο να πείσει τον Ισραηλινό στράικερ να εξαντλήσει το συμβόλαιο του και να παραμείνει στον σύλλογο ως το καλοκαίρι παρά την αρχική επιθυμία του να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Τα ολλανδικά Μέσα υποστηρίζουν πως για τον Ζάχαβι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και μάλιστα οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει συζητήσεις μαζί τους για πιθανή συνεργασία από το καλοκαίρι που θα αποχωρήσει οριστικά από την Ολλανδία.

Τόσο ο Ρότζερ Σμιντ όσο και άλλοι άνθρωποι του ολλανδικού συλλόγου επιθυμούν την παραμονή του Ζάχαβι και γιατί η ομάδα είναι εντός του στόχου της για κατάκτηση του πρωταθλήματος (στο -2 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ) ενώ δύσκολα σε διαφορετική περίπτωση θα καλύψει το κενό του

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς