18.7 C
Athens

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Γκρίφιν

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς η ασπρόμαυρη ΚΑΕ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό γκαρντ ο οποίος σημείωσε 8.8 πόντους κατά μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Γκρίφιν θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Malcolm Griffin.

Ο Malcolm Griffin αποτέλεσε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας του ΠΑΟΚ mateco και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Δυστυχώς, ο τραυματισμός που τον ταλαιπωρεί εδώ και καιρό, δεν επιτρέπει την επιστροφή του σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τον λόγο αυτό, οδηγηθήκαμε σε μία δύσκολη απόφαση για την λύση της συνεργασίας μας. Η απόφαση αυτή θα δώσει στο Malcolm τον απαραίτητο χρόνο για την καλύτερη δυνατή αποθεραπεία του και στην ομάδα μας τη δυνατότητα να καλύψει το πολύ σημαντικό κενό που δημιουργεί η απουσία του.

Κρατάμε όλες τις καλές στιγμές που περάσαμε μαζί με τον Malcolm!

Χαρήκαμε μαζί του για το γεγονός ότι στη διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα μας έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με την γέννηση του γιου του στη Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε στο Malcolm και στην οικογένειά του, υγεία, ευτυχία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς