16.6 C
Athens

Super League 2: Πεντάρα για την εντυπωσιακή Βέροια, νέα απώλεια για Ξάνθη (vid)

Η Βέροια πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν στη Super League 2 και αποκτά τον πρώτο λόγο για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Η ομάδα της Ημαθίας ήταν σαρωτική στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου (5-0) και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Το αυτογκόλ του Καλογέρη στο 3′ άνοιξε τον δρόμο για μια πολύ άνετη επικράτηση καθώς στο 7′ ακολούθησε η προβολή του Πασσά για το 2-0, ενώ πριν λήξει το πρώτο μέρος ο Γαβριηλίδης και ο Φοφανά έκαναν το 4-0. Ο Κουατένγκ στο δεύτερο μέρος και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα ως αλλαγή πέτυχε το ωραιότερο γκολ του αγώνα για το τελικό 5-0.

 

Η Καβάλα έφτασε στην πρώτη της νίκη και έμεινε για τέταρτο διαδοχικό ματς αήττητη επικρατώντας με 1-0 των Τρικάλων χάρη στο γκολ του Σταμένκοβιτς και σταδιακά κερδίζει το χαμένο έδαφος του πρώτου γύρου. Την ίδια ώρα η Ξάνθη μετά τις βαριές ήττες από ΑΕΛ και Βέροια έχασε ξανά βαθμούς αφού έμεινε στο 0-0 στα Πηγάδια απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από την κορυφή αν και χρωστάει ακόμα δύο παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ Β’ πέρασε από την Αριδαία κόντρα στον Αλμωπό (1-2) και πήρε την πρώτη του νίκη για το 2022. Ο Χατζηστραβός και ο Κούτσιας έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων σε διάστημα 2′ στο πρώτο μέρος, ενώ ο Ρόβας σκόραρε το 9ο γκολ του στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους που δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΩΝ

11η αγωνιστική

Αλμωπός – ΠΑΟΚ Β’ 1-2 

Καβάλα – Τρίκαλα 1-0

Ξάνθη – Απόλλων Λάρισας 0-0

12η αγωνιστική

Πανσερραϊκός – Πιερικός 1-1

Βέροια – Απόλλων Πόντου 5-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς