19.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Στρέφει την προσοχή του σε Ολυμπιακό με μοναδικούς απόντες τους Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα

Μετά την οριστική αναβολή λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα» στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ στρέφει αποκλειστικά την προσοχή του στο κρίσιμο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που είναι «must-win» αν ο Δικέφαλος θέλει να βρίσκεται και μετά τον Γενάρη στο κυνήγι της κορυφής και όχι σε διψήφια διαφορά πόντων, όπως έχει συνηθίσει από πέρυσι.

Οι Ασπρόμαυροι συνεχίζουν δίχως προβλήματα ή χιόνια την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Κυριακής (30/1) στην Τούμπα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέρα από αυτά των σταθερών απουσιών (Ελ Καντουρί, Ολιβέιρα) αλλά και του Κάρολ Σφιντέρσκι που πακετάρει για Αμερική.

Οι υπόλοιποι συνεχίζουν τις προπονήσεις με την έμφαση να δίνεται στο επιθετικό κομμάτι καθώς οι Θεσσαλονικείς δεδομένα θα ψάξουν ένα γρήγορο γκολ ώστε να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς από την αρχή.

Στα θετικά για τον Ρουμάνο τεχνικό και η επιστροφή του Σβαμπ στα πλάνα του, αφού ο Αυστριακός μέσος εξέτισε την τιμωρία του λόγω καρτών στο κυριακάτικο ματς με τον Βόλο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς