17.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Με Βεζένκοφ αλλά χωρίς ΜακΚίσικ με Ερυθρό Αστέρα, σε παίκτη το κρούσμα

Η προετοιμασία των Ερυθρόλευκων για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (27/1) συνεχίζεται με προβλήματα αλλά το θετικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πως υπολογίζει στον Σάσα Βεζένκοβ

Με προβλήματα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός την προσεχή Πέμπτη (27/1) καθώς οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την Τρίτη (25/1) κρούσμα κορωνοϊού το οποίο εντοπίστηκε στον τελευταίο έλεγχο.

Το κρούσμα αφορά παίκτη της ομάδας σύμφωνα με πληροφορίες και ήδη βρίσκεται σε απομόνωση ενώ τα υπόλοιπα μέλη θα υποβληθούν σε νέα τεστ. Εκτός αυτού, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει κόντρα στους Σέρβους και τον Σακίλ ΜακΚίσικ ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό μηρό και το οποίο τον άφησε εκτός από την αναμέτρηση με τον Κολοσσό στη Ρόδο.

Το θετικό είναι πως ο Σάσα Βεζένκοβ θα αγωνιστεί κανονικά αφού ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν και για τις οποίες είχε τεθεί προληπτικά εκτός από τον αγώνα πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως στο ΣΕΦ η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί παρουσία 1.000 φίλων της ομάδας λόγω των κυβερνητικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς