17.3 C
Athens

Αύριο ανακοινώνεται το διαζύγιο του Απόλλωνα με τον Ίσμαελ!

Αύριο το μεσημέρι (πιθανότατα) θα ανακοινωθεί το διαζύγιο του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Βαλεριέν Ίσμαελ! Εδώ και αρκετές μέρες η διοίκηση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» είχε πάρει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία της με τον Γαλλογερμανό προπονητή, αφού πρώτα διαπίστωσε ότι η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε πριν τον αγώνα με τη Λάρισα! Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ίσμαελ τσακώθηκε με τον Άνταμ Τζανετόπουλο και ακολούθως είχε έντονη λογομαχία με τον Μονεμβασιώτη! Ο μεγαλομέτοχος του Απόλλωνα σκέφτηκε να μην αφήσει τον Ίσμαελ να καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τη Λάρισα, όμως μετά από παραινέσεις των συνεργατών του δέχθηκε να κοουτσάρει την ομάδα ο Ίσμαελ.

Όμως η ήττα και κυρίως η μετριότατη εμφάνιση του Απόλλωνα στο χθεσινό ματς έβαλε τους τίτλους τέλους στη συνεργασία με τον Ίσμαελ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις για να βρεθεί λύση στο θέμα της αποζημίωσης του Ίσμαελ.
Όσον αφορά το νέο προπονητή αυτός θα είναι της επιλογής του Γιάννη Κόντη που κάνει ήδη τις επαφές. Αυτό που «παίζεται» είναι αν ο διάδοχος του Ίσμαελ θα είναι Έλληνας ή Ισπανός! Πιθανότατα αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς