14.4 C
Athens

Ο Άρης ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τη Λαμία, δεν κάνει δεκτό το αίτημά του η ΕΠΟ!

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» που έχει σαρώσει την Αττική και μεγάλο μέρος της νότιας Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη έχοντας αφήσει πολλαπλά προβλήματα πίσω της, που φυσικά επηρεάζουν άμεσα τις ομάδες και το ποδόσφαιρο.

Ο Άρης μέσω επιστολής του στην ΕΠΟ ζήτησε την αναβολή του αυριανού (26/1) αγώνα με τη Λαμία για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ωστόσο το αίτημά του πολύ δύσκολη θα γίνει δεκτό σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε Ρ/Σ της Θεσσαλονίκης ο πρόεδρος της επιτροπής του Κυπέλλου, Κωνσταντίνος Νίκας.

«Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη προς την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή», τόνισε στο Metropolis ο Νίκας για να προσθέσει αναφορικά με τις τύχες του άλλου αγώνα των προημιτελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναιτωλικό.

«Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Για το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός και Λαμία – Άρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού». 

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες ανακοινώθηκε ότι λόγω του χιονιά θα αναβληθούν οι αναμετρήσεις Αναγέννηση Καρδίτσας – Παναθηναϊκός και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς