18.8 C
Athens

Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί από το χιόνι

Σοβαρότατα παραμένουν τα προβλήματα σε πολλές περιοχές της Αττικής, με πολλούς δρόμους να παραμένουν κλειστούς και το πρωί της Τρίτης, τη στιγμή που τα σώματα ασφαλείας συνεχίζουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού των οδηγών και τη μεταφορά τους σε ασφαλή σημεία.

Στην Αττική Οδό, η οποία έχει βυθιστεί στο χιόνι, απαγορεύεται και στα δύο ρεύματα η διέλευση οποιουδήποτε οχήματος δεν είναι επιχειρησιακό.

Η κυκλοφορία έχει επίσης απαγορευτεί και στα δύο ρεύματα της λεωφόρου Υμηττού, καθώς και στην Περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Aθηνών – Κορίνθου.

Στην Αγία Παρασκευή, στο ύψος της εκκλησίας στη Μεσογείων, εκατοντάδες είναι τα παρατημένα αυτοκίνητα, τα οποία χθες εγκατέλειψαν οι οδηγοί τους προκειμένου να επιστρέψουν στα σπίτια τους με τα πόδια. Παρά την προσπάθεια των γκρέιντερ να καθαρίσουν το χιόνι από τον κεντρικό, οι παράδρομοι παραμένουν απροσπέλαστοι.

Στη Λεωφόρο Κηφισίας, στην άνοδο προς Μαρούσι, τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ μεγάλη δυσκολία λόγω του χιονιού, ενώ κλειστοί είναι και όλοι οι γύρω δρόμοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς