22.1 C
Athens

Ολυμπιακός: Ζάχαβι, Κεϊτά και Καρβάλιο στο προσκήνιο των μεταγραφών

Οι Πειραιώτες προχωρούν αθόρυβα αλλά με γοργούς ρυθμούς τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ιανουαρίου και έχουν στα σκαριά μερικές κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση σε όλα τα επίπεδα!

Ο Γενάρης μπαίνει στην τελική του ευθεία και μαζί του και η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου με τις ομάδες να ψάχνονται για τις τελευταίες διορθωτικές τους κινήσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών ο Ολυμπιακός αθόρυβα συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις του με ορισμένους ποδοσφαιριστές που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του μετά την περίπτωση του «κλεισμένου» Φαντιγκά. Ανάμεσα σε αυτούς και ψηλότερα από όλους στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Εράν Ζάχαβι, Ντιμπί Κεϊτά και Ζοάο Καρβάλιο.

Ο τελευταίος φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην άμεση ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Νότιγχμαμ στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με τους Άγγλους ο Πορτογάλος χαφ αναμένεται στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε για τις υπογραφές με τους Πειραιώτες.

Πέραν του Πορτογάλου χαφ, ο Ολυμπιακός προχωρά και της συζητήσεις του με τον Ζάχαβι που φέρεται να ζήτησε από τώρα την αποδέσμευσή του από την Αϊντχόφεν προκειμένου να πατήσει Λιμάνι και να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Οι Ολλανδοί κάνουν λόγο για προχωρημένες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον μόνο ο χρόνος θα καθορίσει το πότε και το εάν τελικά θα κλείσει αυτό το σπουδαίο deal για την επιθετική γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Παράλληλα η περίπτωση του νεαρού και εξελίξιμου εξτρέμ της β’ ομάδας της Ρεάλ, Ντιμπί Κεϊτά βρίσκεται εδώ και μέρες σε προχωρημένο στάδιο και πλέον μένουν μόνο οι υπογραφές για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα και αρχικά να δοκιμαστεί με τη β’ ομάδα των Ερυθρολεύκων.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς