19.9 C
Athens

ΕΠΟ: Ενημέρωση μέσω τηλεδιάσκεψης στον ΠΣΑΠΠ για την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης

Η ΕΠΟ ενημέρωσε σήμερα (24/1) μέσω τηλεδιάσκεψης τον Π.Σ.Α.Π.Π. για την ανάγκη της εφαρμογής της Ολιστικής Μελέτης στο ποδόσφαιρο αλλά και τον ενεργό ρόλο του Συνδέσμου στο όλο εγχείρημα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα τηλεδιάσκεψη της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών (Π.Σ.Α.Π.Π.), με αντικείμενο την εφαρμογή της Ολιστικής Μελέτης.

Οι εκπρόσωποι του Π.Σ.Α.Π.Π. ενημερώθηκαν για τα νέα δεδομένα και τον ρόλο των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο με βάση την Ολιστική Μελέτη και την αποτύπωσή τους στο νέο καταστατικό της Ε.Π.Ο. Ειδικότερα συζητήθηκε η αναγνώριση του Π.Σ.Α.Π.Π. και η συμμετοχή του ως πλήρους μέλους της Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και η εκπροσώπησή του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με τη νέα της μορφή και αρμοδιότητα.

Από την Ε.Π.Ο. δόθηκε έμφαση στο κομμάτι της ενεργούς συμμετοχής και του νέου ρόλου των ποδοσφαιριστών και των ποδοσφαιριστριών στα τεκταινόμενα του αθλήματος στη χώρα μας. Από πλευράς Π.Σ.Α.Π.Π., εκφράστηκε ικανοποίηση για τις προβλέψεις της Ολιστικής Μελέτης και συμφωνήθηκε να υπάρξει σύντομα νέα συνάντηση προκειμένου να συμφωνηθούν οι επόμενες κινήσεις.

Η συνάντηση της Ε.Π.Ο. με τον Π.Σ.Α.Π.Π. εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης σχετικών άρθρων της Ολιστικής Μελέτης για την αναγνώριση και τη θεσμική εκπροσώπηση στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. των ποδοσφαιριστών, του γυναικείου ποδοσφαίρου και των διαιτητών».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς