24.6 C
Athens

Μάνος: Καμιά φορά πρέπει να σε θέλει και η μπάλα, μας δημιούργησε προβλήματα ο κορωνοϊός

Στην αφλογιστία του Άρη στα πρώτα ματς του 2022 αναφέρθηκε ο Δημήτρης Μάνος, λέγοντας ότι πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά «καμιά φορά πρέπει να σε θέλει και η μπάλα».

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Έλληνας επιθετικός των Κιτρίνων η δυστοκία της ομάδας του οφείλεται κατά μεγάλο βαθμό στην ατυχία αλλά και τον κορωνοϊό που της χάλασε τον ρυθμό σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μάνος στη NOVA:

Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία την περασμένη Πέμπτη (20/1), που τελείωσε χωρίς σκορ (0-0):

«Δυστυχώς, δεν πετύχαμε κάποιο γκολ για να είμαστε πιο άνετοι στη ρεβάνς. Δεν τελείωσε, όμως, κάτι μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε μέσα στην πρόκριση και πιστεύουμε ότι θα την πάρουμε».

Για το θέμα της επιθετικής αφλογιστίας της ομάδας:

«Είναι ένα πρόβλημα ότι δεν σκοράραμε σε τρία σερί παιχνίδια. Πρέπει η ομάδα να σκοράρει για να παίρνει τις νίκες πιο εύκολα. Το ξέρουμε, το αναγνωρίζουμε. Καμιά φορά, όμως, πρέπει να σε θέλει η μπάλα. Ειδικά στο τελευταίο με τη Λαμία κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν πήγε η μπάλα μέσα».

Για την εικόνα της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι,:

«Ανεβάσαμε ρυθμό κόντρα στη Λαμία σε σχέση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε και πιο πολλές τελικές. Πρέπει, όμως, να σκοράρουμε. Αυτό είναι το σημαντικό. Αυτό δίνει νίκες».

Για το σημερινό (23/01) παιχνίδι με τη Λαμία:

«Είναι άλλο παιχνίδι τώρα με τη Λαμία. Είναι για άλλον θεσμό. Εμείς θέλουμε τη νίκη, γιατί θέλουμε να μπούμε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και να διεκδικήσουμε την έξοδο στην Ευρώπη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, ευελπιστούμε να κερδίσουμε. Θέλουμε τη νίκη, λοιπόν, για να μείνουμε στο στόχο».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να φτάσει στη νίκη, με δεδομένο ότι έχει νωπή εικόνα από τον αντίπαλο:

«Θα μας πει ο προπονητής τι πρέπει να προσέξουμε και τι όχι. Βασικό είναι να βρούμε το φάρμακο για τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τα προβλήματα που δημιούργησε στους παίκτες και γενικότερα στην ομάδα ο κορωνοϊός:

«Ο κορωνοϊός μας δημιούργησε πολλά θέματα. Είναι αλήθεια αυτό. Το ξέρω, γιατί το βίωσα και προσωπικά. Ήταν δύσκολο να επανέλθει άμεσα η ομάδα, γιατί μας χάλασε το ρυθμό. Υγεία να έχουμε και όλα θα τα παλέψουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς