23.8 C
Athens

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-4: Απίθανοι Αγρινιώτες άλωσαν και το Γεντί Κουλέ! (vid)

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει απτόητος το έργο του απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους και αυτή τη φορά το θύμα του ήταν ο ΟΦΗ στο Ηράκλειο για να πανηγυρίσει ακόμα μια μεγάλη νίκη!

Οι Αγρινιώτες κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς με 4-2 στο Γεντί Κουλέ και να προσθέσουν ένα ακόμα ματς στο νικηφόρο σερί τους, μετά τις επικρατήσεις κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε με το «καλημέρα» του αγώνα ο Μεντόσα, ο οποίος ναι μεν αστόχησε απέναντι στον Βάτερμαν από τα 11 μέτρα, εντούτοις κατάφερε στη συνέχεια να πλασάρει για το 0-1 μόλις στο 8′.

 

Ο ΟΦΗ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Νέιρα – ο οποίος έσκαψε τον Μελίσσα – όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ…

 

Μέσα σε διάστημα 120 δευτερολέπτων ο Κορνέλιους κατάφερε να ξαναδώσει το προβάδισμα στην ομάδα του, σε μία φάση που εξετάστηκε από τον VAR ως οφσάιντ δίχως όμως να υπάρχει παράβαση.

 

Ο Παναιτωλικός όμως δεν αρκέστηκε στα δύο τέρματα και στο 53ο λεπτό ο Καρέλης – έπειτα από ασίστ του Μεντόσα – με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-3 για την ομάδα του.

 

Ο ΟΦΗ κατάφερε να επιστρέψει στο παιχνίδι μειώνοντας το σκορ σε 2-3, στο 66ο λεπτό, με τον Νέιρα να πλασάρει εκτός περιοχής και την προσπάθεια του να καταλήγει στα δίχτυα του Μελίσσα.

 

Όμως οι φιλοξενούμενοι για μία ακόμα φορά αύξησαν την διαφορά στα δύο τέρματα, με τον Βέργο να διαμορφώνει στις καθυστερήσεις το τελικό 2-4.

Περίπου ένα τέταρτο πριν ο Νέιρα είχε την ευκαιρία να πετύχει χατ- τρικ και να ισοφαρίσει σε 3-3, όμως ο Αργεντινός αστόχησε από την λευκή βούλα.

 

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-4

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Γήπεδο: Γεντί Κουλέ

Σκόρερ: Νέιρα 43′, 66′ / Μεντόσα 8′,  Κορνέλιους 45′, Καρέλης 53′, Νίκος Βέργος 90+2′

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης (83′ Στάικος), Βούρος, Διαμάντης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν (60′ Βαν Ντούινεν), Τοράλ (83′ Ναμπί), Τσιλιανίδης (46′ Ντουρμισάι), Νέιρα, Λάμπρου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Μελίσσας, Χουχούμης, Κορνέλιους, Μάλης, Λούι, Αντούνες, Φλόρες, Μόρσεϊ (82′ Αποστολάκης), Μεντόσα (67′ Ντουάρτε), Μπαρμπόσα (67′ Τσιγγάρας), Καρέλης  (82′ Βέργος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς