17 C
Athens

Αλμωπός – Ολυμπιακός Β’ 3-0: Βαριά ήττα των Ερυθρόλευκων στην Αριδαία (vid)

Λίγες μέρες μετά το παρθενικό του «διπλό» στη Super League 2, ο Ολυμπιακός Β’ γνώρισε την ήττα στην Αριδαία απέναντι στον Αλμωπό (3-0) ο οποίος βρήκε τα δύο πρώτα γκολ σε καλό χρονικό σημείο για να φτάσει στο τρίποντο.

Ο Χρήστος Ρόβας ήταν ο πρωταγωνιστής των γηπεδούχων καθώς πέρα από τα δύο γκολ έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση. Πρώτα απείλησε τον Στουρνάρα στο 11′, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με κεφαλιά-ψαράκι αιφνιδίασε τον Στουρνάρα που αν και αρχικά έκανε επέμβαση στη συνέχεια έχασε την μπάλα που κατέληξε στα δίχτυα.

 

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ακριβώς όπως ολοκληρώθηκε για τον Αλμωπό, με τον Χρήστο Ρόβα να βρίσκει ξανά δίχτυα με πλασέ μετά την κάθετη πάσα του Γιουκούδη που τον έβγαλε σε θέση τετ α τετ για να φτάσει τα 8 γκολ στο πρωτάθλημα.

Με τις αλλαγές του Αριέλ Ιμπαγάσα, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Σαπουντζής έχασε την ευκαιρία από κοντά, ενώ στη συνέχεια το σουτ του Μπα αποκρούστηκε από τον Παϊτέρη.

 

Ο Αλμωπός πέτυχε και τρίτο γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Πρώτα οι γηπεδούχοι σημάδεψαν το δοκάρι και στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Πρίκα που με ένα ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

 

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (79′ Παρασκευάς), Σουλιώτης, Σέχου, Πρίκας, Κέρθι, Άσλα, Κολλαράς, Τριανταφυλλάκης (79′ Πέττας), Ρόβας, Γιουκούδης (70′ Μπακουτσής).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Τσέλιος, Καλογερόπουλος, Κουτσίδης, Νίκολιτς, Μαρίνος (52′ Μπα), Ντόη (52′ Λιάτσος), Κωστή, Πινακάς (52′ Βοΐλης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς