14.4 C
Athens

Ο Γιόσιπ Ίλισιτς καλείται να ξεπεράσει ξανά την κατάθλιψη, η Αταλάντα δεν είναι σίγουρο αν θα τον περιμένει

Ο Σλοβένος άσος περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του σε δύο δόσεις, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα βυθίστηκε ξανά στα προβλήματα της κατάθλιψης και πλέον το μέλλον του στην Αταλάντα κρίνεται αβέβαιο.

Ο Γιόσιπ Ίλισιτς αντιμετωπίζει ξανά το «τέρας» της κατάθλιψης και πλέον ο χρόνος δεν αποτελεί σύμμαχό του. Ο Σλοβένος άσος περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του σε δύο δόσεις, καθώς σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα βυθίστηκε ξανά στα προβλήματα της κατάθλιψης που τον είχαν θέσει εκτός δράσης για περισσότερους από 4 μήνες πέρυσι και πλέον το μέλλον του στην Αταλάντα κρίνεται αβέβαιο.

Ο Ίλισιτς δεν το έβαλε κάτω την πρώτη φορά. Κοίταξε τα προβλήματά του στα μάτια, τα αντιμετώπισε και πάτησε ξανά στα πόδια του. Γύρισε στο χορτάρι, σκόραρε, χαμογέλασε, ξεχάστηκε. Όμως το «τέρας» της κατάθλιψης δεν φεύγει έτσι εύκολα και όπως μεταδίδεται στη γείτονα χώρα του χτύπησε ξανά την πόρτα.

Αυτή τη φορά οι λόγοι παραμένουν άγνωστοι, κλεισμένοι μέσα στο σώμα του Σλοβένου στράικερ, ο οποίος έμεινε εκτός από τα ματς με Βενέτσια και Ίντερ, γεγονός που προβλημάτισε τους Μπεργκαμάσκι αναφορικά με τη διάρκεια του συμβολαίου του και το μέλλον του στο Μπέργκαμο.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν, το πρόγραμμα ζορίζει και οι λύσεις στην επίθεση (σε περίπτωση πώλησης του Μουριέλ) λιγοστεύουν. Η Αταλάντα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό του Ίλισιτς, όπως και ο υπόλοιπος ποδοσφαιρικός κόσμος, αλλά ο Γκασπερίνι θέλει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του και πλέον μένει να φανεί αν ο 33χρονος άσος είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει τα… τέρατα του και να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο για δεύτερη φορά.

Όλα αυτά μόλις ένα μήνα πριν τις κρίσιμες μάχες των Ιταλών με τον Ολυμπιακό για τα play-off του Europa League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς